Alpe d’HuZes 2016 app: volg de deelnemers en het laatste nieuws

Op 2 juni 2016 begint de elfde editie van de Alpe d’HuZes. Dit een sportevenement waarbij het doel is om zoveel mogelijk geld op te halen voor het onderzoek naar kanker. Deelnemers gaan op één dag maximaal zes keer de berg Alpe d’Huez beklimmen. De Alpe d’HuZes app houd je op de hoogte van de gebeurtenissen.

Alpe d’HuZes 2016

Onder het motto “Opgeven is geen optie” gaan duizenden deelnemers de Alpe d’Huez beklimmen. Dit doen ze voor het goede doel in de strijd tegen kanker. De deelnemers beklimmen de berg elk op hun eigen manier. Dit kan per fiets, mountainbike, ligfiets, rolstoel of met de hardloopschoenen. Het geld gaat naar KWF Kankerbestrijding in het onderzoek naar kanker.

App

Via de Alpe d’HuZes applicatie kan je instellen dat je bepaalde deelnemers wilt volgen tijdens hun beklimming. Daarnaast kan je de doorkomsttijden van hen volgen. Ook geeft de app je toegang tot foto’s en het laatste nieuws rondom het sportevenement vinden. Het beeldmateriaal van de vorige edities kan je ook via de Android-app van de Alpe d’Huzes bekijken en thuisblijvers en supporters kunnen alles op de voet volgen.

De Alpe d’HuZes 2016 wordt gehouden op donderdag 2 juni 2016.

Alpe d'HuZes app
Alpe d'HuZes app
Ontwikkelaar: Flusso BV
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel