Android 12 beschikbaar voor Moto G100 en Motorola Edge 20 Pro

Twee toestellen van Motorola worden vanaf nu voorzien van een update naar Android 12. De nieuwste versie werd eerder al voor andere toestellen uitgerold. Nu dus ook voor de Moto G100 en Motorola Edge 20 Pro.

Android 12 bij Motorola

In de afgelopen tijd zijn meerdere toestellen van Motorola al bijgewerkt met de update naar Android 12. Die update wordt in Nederland en België nu ook verspreid voor twee andere modellen. Android 12 wordt vanaf nu uitgerold voor de Motorola Edge 20 Pro, waar eerder al het standaard model de update kreeg. Samen met de nieuwste Android-versie wordt ook de beveiligingsupdate van maart 2022 meegeleverd.

Motorola heeft een nieuwe update ook klaargezet voor de Moto G100. Het uitgebreide toestel uit de G-serie van vorig jaar, krijgt eveneens de update naar Android 12, samen met de maart-update.

Dankzij Android 12 kunnen gebruikers profiteren van verschillende extra’s en nieuwe functies. De interfacekleuren kunnen overgenomen worden van de ingestelde achtergrond. Daarbij heb je meer privacy-opties en hoeven apps bijvoorbeeld niet de exacte, maar de geschatte locatie te weten. Voor de Moto G100 en Motorola Edge 20 Pro kun je de Android 12 update vanaf nu op je toestel verwachten.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen vanaf: 499,00 euro
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen vanaf: 418,00 euro

Lees ook

Reageer op dit artikel