Huawei geeft Android 8.0 Oreo beta-programma vrij voor Huawei Mate 9

Huawei is al langere tijd bezig met het ontwikkelen van Android 8.0 Oreo voor de Mate 9, en verschillende andere smartphones. Nu is het beta-programma geopend voor Oreo voor de Mate 9.

Android 8.0 Oreo beta voor de Mate 9

De Huawei Mate 9 is de eerste smartphone van de Chinese fabrikant waarvoor de update uitgerold zal worden. In ieder geval wordt begonnen met het beta-programma van Android 8.0 Oreo. We verwachten ook EMUI 6 hierbij, waarvan onlangs de eerste screenshots verschenen.

Huawei Mate 9 Android 8.0 Beta

Huawei zet het beta-programma niet voor iedereen open. Je moet hier ook wel wat voor doen; namelijk de ‘Beta Friendly User Test’ app downloaden. Ook dien je je aan te melden met je Huawei ID. Vervolgens moet je hopen en afwachten dat je behoort tot één van de 250 gebruikers die uitgekozen worden door de Chinese fabrikant.

Het beta-programma zal sluiten op 3 november, wat erop kan duiden dat de publiekelijke uitrol nog dit jaar beschikbaar komt. Overigens zal Huawei de beta alleen beschikbaar maken voor toestellen met de firmware versie B194. Je kunt je hier aanmelden.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Lees ook

Reageer op dit artikel