Android beveiligingsupdate december 2020: 46 fixes tegen zwakke plekken

Google heeft geheel volgens verwachting de nieuwe security-patch voor Android vrijgegeven. We zien beveiligingsupdate december 2020 waarvan we nu de details te weten komen. Eerder werd deze al naar verschillende smartphones uitgerold.

Beveiligingsupdate december 2020

Iedere maand wordt voor Android een nieuwe beveiligingsupdate uitgebracht. Dat betekent ook dat er deze maand een nieuwe security-patch is voor het besturingssysteem. Google heeft nu beveiligingsupdate december 2020 vrijgegeven. Met deze patch heeft Google 46 fixes doorgevoerd.

De hoeveelheid patches kan wel verschillen per toestel. Dit is afhankelijk van bijvoorbeeld de processor, de Android-versie en de smartphone zelf. Bovenop de patches van Google zelf, voegen fabrikanten zelf ook nog patches toe.

In de afgelopen dagen heeft onder andere Samsung al de nieuwe patch van december verspreid. Dit gebeurde onder andere voor de Galaxy S20 FE, S10-, S9- en Note 10-serie. Krijg jij de beveiligingsupdate van december binnen? Laat het dan zeker weten, samen met een screenshot. Hiervoor kun je ons mailen.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen vanaf: 387,00 euro
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel