Android Wear 2.0 in aantocht: einde voor Together-functie

Google trekt de stekker uit de functie Together. De reden van het stoppen met deze functie heeft te maken met Android Wear 2.0. Deze update brengt grote vernieuwingen naar de smartwatches met Android Wear. Maar werd de functie überhaupt wel gebruikt?

Android Wear Together

Android Wear Together werd vorig jaar augustus aangekondigd, maar een jaar na dato wordt de stekker er al weer uit getrokken. De reden hiervan is dat Android Wear 2.0 in aantocht is. Together is een verzameling van interactieve watch faces waarbij je emoticons, activiteiten en andere dingen uit kon wisselen met andere Together-gebruikers. Het werd gezien als een soort van Messenger voor Android Wear die je niet via de smartphone zelf kon benaderen.

Android Wear Together

Android Wear 2.0 werd tijdens Google I/O aangekondigd. De beste functies uit Together worden direct geïntegreerd in Android Wear 2.0 waardoor de functie volgens Google overbodig is geworden. In de Android Wear app is vanaf nu de melding te vinden dat Together per 30 september 2016 zal stoppen. Wanneer we Android Wear 2.0 precies kunnen verwachten, is nog niet bekend.

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel