ANWB Onderweg 4.10 app voert verbeteringen door voor tanken en opladen

Nieuwe functies zijn toegevoegd aan de ANWB Onderweg app. In versie 4.10 krijgen gebruikers meer opties voor de weergave van tankstations en oplaadpunten voor de auto.

ANWB Onderweg 4.10

In de Google Play Store staat een update klaar voor de ANWB Onderweg app. De nieuwste versie van de applicatie maakt het mogelijk om nog meer uit de app te halen, dankzij de nieuwe functionaliteiten die zijn doorgevoerd. Deze hebben betrekking op de kaartweergave ‘Tank en Laad’ in ANWB Onderweg 4.10.

ANWB Onderweg 4.10

Allereerst te beginnen met de vernieuwingen in ’tanken’. De update maakt het mogelijk om nu rekening te houden met je favoriete merk tankstation. Bij de filters kun je aangeven dat je graag tankt bij een bepaald bedrijf, zoals Shell, BP of Esso. Deze worden vervolgens ook duidelijker aangegeven op de kaart, door het logo te tonen van het merk.

ANWB Onderweg 4.10 tankstation

Een vergelijkbare verbetering zien we terug bij ‘laden’. Je kunt bij de filters aangeven welk laadnetwerk je het liefst gebruikt. Deze worden dan met het logo ervan direct duidelijk getoond op de kaart.

De update voor de ANWB Onderweg app kun je downloaden uit de Google Play Store via onderstaande button.

ANWB Onderweg & Wegenwacht
ANWB Onderweg & Wegenwacht
Ontwikkelaar: ANWB
Prijs: Gratis

Lees ook

Reageer op dit artikel