App Cloner 1.4.0 laat je twee WhatsApp accounts op 1 toestel gebruiken

We hebben in het verleden al eens over App Cloner geschreven en nu is er een erg handige update uitgebracht. Met App Cloner 1.4.0 kun je WhatsApp twee keer op hetzelfde toestel installeren. Daarnaast kun je nu ook Gmail en Chrome tweemaal gebruiken op je Android.

Twee WhatsApp-accounts op één toestel

De handige toepassing App Cloner is voorzien van een erg handige, nuttige update. We zijn aangekomen bij versie 1.4.0 waarbij je WhatsApp kunt dupliceren op je eigen smartphone. Hierdoor wordt het mogelijk om met twee verschillende nummers WhatsApp te gebruiken op één toestel. Je krijgt hier dan ook gewoon de meldingen door van beide nummers en je kunt gebruik maken van alle andere extra features. Denk aan Google Drive back-up en ondersteuning voor Android 7.0 Nougat.

Wel zijn er op dit moment enkele bugs bekend die problemen kunnen geven. Zo werkt op dit moment het versturen van een bericht vanuit de contactpersonen-app niet, en ook Google Drive back-up is niet te gebruiken. Dit zijn bekende problemen waaraan gewerkt wordt.

App Cloner 1.4.0

Andere vernieuwingen zijn er ook. Zo is het mogelijk om de Gmail-app te dupliceren. Deze functie is niet zo uitgebreid als de app zelf, want je kunt enkel gebruik maken van POP, IMAP3, Yahoo en andere mail-accounts. Tevens is het mogelijk vanaf App Cloner 1.4.0 om Chrome te klonen. Deze is ook minder uitgebreid, en biedt niet de mogelijkheid om gebruik te maken van Chrome Sync. Deze beperkingen zijn opgelegd door Google.

Je kunt App Cloner 1.4.0 uit de Play Store downloaden via onderstaande button. Voor alle drie de functies is het noodzakelijk gebruik te maken van de premium-functies uit App Cloner. Deze kost je eenmalig 3,99 euro en is beschikbaar middels een in-app aankoop.

App Cloner
App Cloner
Ontwikkelaar: AppListo
Prijs: Gratis+
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel