‘Apple heeft mockups iMessage voor Android klaar, met Material Design’

Al eerder kwamen er berichten naar buiten dat Apple met haar berichtendienst iMessage naar Android zou komen. Nu zouden de mockups, in Material Design, voor de app van Apple klaar zijn. Komt het moment er nu echt aan?

iMessage voor Android mockups

Apple heeft voor haar OS X en iOS apparaten de berichtendienst iMessage. Echter is deze dienst nogal gesloten, maar daar komt verandering in. Onlangs heeft Apple opengesteld voor meer uitbreidingen die door kopers gebruikt kunnen worden. Komt de applicatie dan eindelijk ook naar Android? De kans hierop is weer een klein beetje groter geworden.

iMessage

Er zouden een handvol mockups van de iMessage app voor Android naar Apple gestuurd zijn. Hierbij wordt genoemd dat er verschillende designs zijn ingeleverd. Er is een design zijn dat gelijk is aan de iOS-versie en er is een design met daarbij Google’s Material Design. Dit meldt iemand dichtbij Apple. Helaas ontbreken screenshots van de mockups en krijgen we nog niets te zien van de designs van iMessage voor Android.

Eerder bracht Apple al wel verschillende applicaties uit voor Android. Het gaat om de apps Apple Music en Move to iOS. Of en wanneer Apple met iMessage komt voor Android, en welk design erbij gebruikt wordt, is niet bekend.

Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel