Archos 50d Oxygen: uitgebreide budget-telefoon met full-HD display aangekondigd

Archos heeft de Archos 50d Oxygen gepresenteerd. Het toestel zal tijdens het Mobile World Congress over anderhalve week in levende lijve te zien zijn, maar nu heeft Archos alle details van het toestel alvast naar buiten gebracht. Met de Archos 50d Oxygen hebben we te maken met een uitgebreide smartphone met Full-HD scherm tegen een zeer scherpe prijs.

Archos 50d Oxygen

De Franse fabrikant Archos heeft in afwachting van het Mobile World Congress alvast haar budget-topper gepresenteerd. Het gaat om de Archos 50d Oxygen die vanaf mei in de winkel moet liggen. Wat direct opvalt is dat het 5,0 inch beeldscherm een full-HD resolutie heeft van 1920 x 1080 pixels. Daarbij bevindt zich aan de achterzijde een 13 megapixel camera en aan de voorkant een 5 megapixel camera.

Archos 50d Oxygen

Onder de motorkap van de Archos 50d Oxygen ontbreekt het het toestel ook aan niets. Er is een krachtige 1.3 GHz MediaTek processor aanwezig met een RAM-geheugen van 2GB. Daarnaast kan het 16GB interne geheugen uitgebreid worden met een geheugenkaart van maximaal 32GB. De 50d Oxygen zal worden geleverd met Android 5.1 Lollipop en over de toonbank gaan voor rond de 170 euro.

Alle specificaties van de Archos 50d Oxygen vind je via onderstaande button op onze speciale Archos 50d Oxygen pagina.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel