ASAP Launcher: een eenvoudige, maar efficiënte launcher voor Android

ASAP Launcher mengt zich in de launcher-wereld waar al veel te kiezen is. Van Nova Launcher tot ADW Launcher en van Action Launcher tot aan Next Lock Screen van Microsoft; er is erg veel te kiezen. Met ASAP Launcher kan je de launcher een persoonlijk tintje geven op een relatief eenvoudige wijze.

ASAP Launcher

Bij het horen van ‘een eenvoudige launcher’ denk je misschien dat ASAP Launcher niet genoeg te bieden heeft. Dit is niet helemaal het geval. ASAP Launcher is een applicatie waarbij weliswaar het draait om de eenvoud, maar toch is er genoeg te kiezen. Door te vegen over het hoofdscherm opent links het menu met de geïnstalleerde apps en rechts een venster vol snelkoppelingen.

Er zijn verschillende thema’s te kiezen. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om een thema te nemen die de kleuren aanpast aan de wallpaper, of kies voor een donker of licht thema. In ASAP Launcher vind je verschillende elementen door te vegen. Er zijn schermen met weer-kaarten, taken-kaarten, een overzicht van je agenda en diverse andere. Er is ondersteuning voor icon-packs en nog veel meer.

Je kunt ASAP Launcher gratis downloaden uit de Google Play Store en dit kan via onderstaande button.

ASAP Launcher
ASAP Launcher
Ontwikkelaar: Tim Clark
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel