Interessante Asus Zenfone 2 tijdelijk te koop in Nederland

Asus kondigde in maart van dit jaar de Asus Zenfone 2 aan. Echter bleef een release in Nederland maar op zich wachten. Vandaag kan je tijdelijk de Zenfone 2 voor een interessante prijs aanschaffen bij iBood, een koopjessite die de Asus Zenfone 2 in de verkoop heeft.

Asus Zenfone 2

Vandaag is tijdelijk de Asus Zenfone 2 verkrijgbaar bij iBood. De Asus Zenfone 2 is vooralsnog nog steeds niet officieel in België en Nederland verkrijgbaar, maar kan via deze weg dus wel aangeschaft worden. Alleen vandaag is de smartphone te koop voor 269,95 euro. Voor die prijs krijg je natuurlijk een nieuwe smartphone met 2 jaar garantie.

Asus Zenfone 2

De Asus Zenfone 2 is voorzien van een 5,5 inch Full-HD beeldscherm met een resolutie van 1920 x 1080 pixels. Daarnaast is er een Intel quad-core processor met een rekenkracht van 1,8GHz aanwezig. Het werkgeheugen van het toestel bedraagt 2GB en het interne geheugen van 16GB kan uitgebreid worden met een geheugenkaart. Ook is er de mogelijkheid om twee simkaarten in het toestel te stoppen waardoor je privé en werk gescheiden kunt houden. De Asus Zenfone 2 draait op Android 5.0 Lollipop. De accu heeft een capaciteit van 3000 mAh.

Asus Zenfone 2

Foto’s maak je met de 13 megapixel camera aan de achterzijde van het toestel. Aan de voorzijde van de Asus Zenfone 2 is een 5 megapixel front-camera verwerkt. Natuurlijk heeft Asus ook gedacht aan gebruikers die graag op internet zitten. Er is ondersteuning voor zowel 2G, 3G als voor 4G. Het tweede simkaartslot heeft alleen voor 2G ondersteuning en alleen voor bellen. Handig als je toch niet online hoeft te zijn voor je werk, maar wel voor privé.

Zoals gezegd is de Asus Zenfone 2 alleen vandaag verkrijgbaar voor 269,95 euro bij iBood.

Asus Zenfone 2

via Androidplanet

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel