Asus ZenFone 3: drie nieuwe smartphones worden 30 mei aangekondigd

Tijdens de Computex in Taipei zal Asus op 30 mei, drie nieuwe ZenFones lanceren. Het gaat om de ZenFone 3 serie die bestaat uit de ZenFone 3, ZenFone 3 Deluxe en de ZenFone 3 Max. Asus heeft hiervoor al de eerste teaser naar buiten gebracht.

Asus ZenFone 3

Op 30 mei zal Asus haar nieuwe ZenFone 3-serie aankondigen. Dit doet het bedrijf tijdens Computex in Taipei. De ‘3’-serie bestaat uit de Asus ZenFone 3, ZenFone 3 Deluxe en de ZenFone 3 Max. Laatstgenoemde heeft naar alle waarschijnlijkheid een groter display. De verwachting is dat alle drie de modellen beschikken over een USB-C poort en 2.5D glas aan de voor-en achterkant hebben met een metalen frame.

Asus Zenfone 3

De ZenFone 3 en de ZenFone 3 Deluxe zullen een vingerafdrukscanner aan de voorkant hebben. Bij alle toestellen is naast de camera een dubbele LED flitser te vinden en de ZenFone 3 Deluxe en Max beschikken over laser-autofocus. De verwachting is dat alle ZenFone 3-modellen op Android 6 zullen draaien.

Omdat Intel is gestopt met het maken van mobiel processors zullen de 3 ZenFones uitgerust worden met Snapdragon processors uit de 600 serie. Omdat de Zenfone 2 de eerste smartphone was met 4GB RAM aan boord, is de verwachting dat in ieder geval één model 6GB RAM aan boord zal hebben.

Mocht je benieuwd zijn naar deze nieuwe smartphone van Asus en of hij ook naar Nederland komen, houdt dan DroidApp in de gaten!

De foto in de header betreft de ZenFone 2.

Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel