Asus ZenFone Live L1 is eerste Android Go-toestel van Asus

Fabrikant Asus heeft haar eerste Android Go-smartphone aangekondigd. Het is de Asus ZenFone Live L1 met zelfs functies als gezichtsherkenning en een 5,45 inch HD+ beeldscherm.

Asus ZenFone Live L1

Het is een mond vol, maar de Asus ZenFone Live L1 is de eerste Android Go-smartphone van de fabrikant. Het toestel is rijkelijk uitgerust voor een Android Go-toestel. Er is namelijk een 5,45 inch HD+ beeldscherm met een beeldverhouding van 18:9. Daarbij heeft het toestel een Snapdragon 425 quad-core processor en is er 1GB RAM en 16GB (uitbreidbare) opslagruimte beschikbaar.

Asus ZenFone Live L1

De Asus ZenFone Live L1 is voorzien van 4G-ondersteuning, net als WiFi, Bluetooth en GPS. Er is een 13 megapixel camera met flitser achterop en een 5 megapixel front-camera. Er kan voor het ontgrendelen gebruik gemaakt worden van gezichtsherkenning; een vingerafdrukscanner is niet aanwezig. Tevens is er een 3000 mAh accu.

Of het toestel ook in ons land uitgebracht wordt is niet bekend, net als de prijs; die ook niet bekend is. De smartphone zal in eerste instantie uitgebracht worden in Azië en daar is hij vanaf 17 mei verkrijgbaar. De Nokia 1, tevens een Android Go-smartphone is wel verkrijgbaar in ons land.

Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel