BankGiro Miljonairs app: speel thuis mee voor een miljoen

Sinds vorige week is BankGiro Miljonairs terug op de televisie. Eerder ook bekend als Lotto Weekend Miljonairs, gepresenteerd door Robert ten Brink. Met de app kun je thuis meespelen. Ga jij naar huis met het miljoen?

BankGiro Miljonairs app

Voorlopig kun je op zaterdagavond weer kijken naar BankGiro Miljonairs op RTL4. Het programma, dat begon in 1999, eindigde in 2008. Toen heette het programma nog Lotto Weekend Miljonairs. De werking van het programma is hetzelfde; door 15 vragen goed te beantwoorden maakt de deelnemer kans op het bedrag van 1 miljoen euro.

BankGiro Miljonairs app

Hoe zit het met jouw kennis? Dat kun je testen met de BankGiro Miljonairs app, op je smartphone of tablet. Je kunt nu dus thuis ervaren hoe het is om op de spannendste stoel van Nederland te zitten. Net als bij het televisieprogramma kun je gebruik maken van de drie verschillende hulplijnen. Je kunt het publiek vragen, een vriend bellen of de fifty-fifty gebruiken en twee foute antwoorden weg te strepen.

BankGiro Miljonairs app

De vijftien vragen in BankGiro Miljonairs kunnen over verschillende onderwerpen gaan. Vervolgens krijg je vier antwoorden te zien, waarvan er één juist is. Bij het starten van de applicatie krijg je een venster te zien waarbij je allemaal persoonlijke gegevens kunt invullen, maar dit is niet verplicht, dit kun je overslaan. In de BankGiro Miljonairs app kun je spelen voor een miljoen. Jammer alleen dat dit fictief is, en je het niet echt op je rekening ziet verschijnen.

VriendenLoterij Miljonairs
VriendenLoterij Miljonairs
Ontwikkelaar: RTL Nederland B.V.
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel