Belangrijke System WebView update fixt probleem met apps die crashen

Had je vandaag last van het feit dat veel applicaties op je smartphone zichzelf afsloten? Dat kan zomaar kloppen. Gelukkig kun je dus oplossen, dankzij een update voor System WebView.

System WebView update

Een groot aantal Android-gebruikers hebben vandaag problemen ondervonden met het besturingssysteem. Bij veel gebruikers crashten applicaties, zonder dat hiervoor iets veranderd was. De meest uiteenlopende applicaties werden automatisch afgesloten. Zo waren er problemen met de apps van Rabobank, ING, Wordfeud en vele andere apps.

De crashes van apps zijn een gevolg van een update die gisteren werd uitgerold voor de System WebView app van Google zelf. Deze applicatie zorgt voor het tonen van webcontent in een frame, die door verschillende applicaties gebruikt wordt. De crashes werden niet voorafgegaan met een melding, maar gebeurde herhaaldelijk van het één op het andere moment wanneer een app opgestart werd.

De System WebView app krijgt vanaf nu een update, die je kunt downloaden uit de Google Play Store. De nieuwste versie is 89.0.4389.105. Het probleem met de eerdere versie ontstond voornamelijk bij degenen die apps automatisch laten updaten.

Android System WebView
Android System WebView
Ontwikkelaar: Google LLC
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel