Belfunctie WhatsApp vrijgegeven voor eerste gebruikers

WhatsApp is begonnen met het uitrollen van de belfunctie in de chat-app. Diverse gebruikers maken melding van dat de belfunctie gebruikt kan worden.

WhatsApp belfunctie

De belfunctie in WhatsApp zit er eindelijk aan te komen. Het nieuws rondom de belfunctie in WhatsApp dook al veel keer op en eerder ontdekten we al veel aanwijzingen voor de belfunctie. Vandaag lijkt WhatsApp te zijn begonnen met het uitrollen van de telefoon-functie bij de populaire berichtendienst.

WhatsApp call

De eerste gebruikers melden op Reddit dat zij al de belfunctie in WhatsApp kunnen gebruiken. Hiervoor is minimaal versie 2.11.508 nodig, die als APK van de WhatsApp website gedownload kan worden. Ook de ander moet deze versie van WhatsApp hebben. Ondanks dat je de nieuwste versie hebt, is de belfunctie niet automatisch beschikbaar. Hiervoor moet je van iemand anders die de functie al heeft, een telefoontje krijgen.

WhatsApp Web

WhatsApp bracht eerder deze maand al WhatsApp Web uit. De belfunctie dook al meerdere keren op en we zijn erg benieuwd of jij de belfunctie al hebt in WhatsApp. Mocht dat het geval zijn, laat het ons gerust weten!

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel