Alvast bevestigd: OnePlus 6T vanaf 6 november te koop

OnePlus moet het toestel zelf nog aankondigen, maar het bedrijf deelt alvast de releasedatum van de nieuwe OnePlus 6T. Op 6 november 2018 ligt de nieuwe smartphone in de winkels. We hoorden van de week al wanneer de smartphone aangekondigd zal worden.

OnePlus 6T op 6 november verkrijgbaar

Er komt een nieuwe high-end smartphone aan van OnePlus. De OnePlus 6T, waarover we al veel te horen hebben gekregen, zal op 30 oktober aangekondigd worden. Dit werd van de week bekend gemaakt door de Chinese fabrikant. Eerder ging nog het bericht over 17 oktober, maar we moeten twee weken langer wachten. Hoewel wachten, we weten al heel veel over de smartphone. Denk bijvoorbeeld aan een dual-camera en vingerafdrukscanner die geïntegreerd is in het scherm.

OnePlus 6T 6 november

De OnePlus 6T zal vanaf 6 november 2018 verkrijgbaar zijn, dit heeft OnePlus ons laten weten in een officieel persbericht. Op deze dinsdag begint de verkoop om 10:00 uur Nederlandse tijd. De prijs is nog niet bekend gemaakt, maar eerder liet OnePlus al doorschemeren dat het toestel duurder zou worden dan de huidige OnePlus 6.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel