Officieel: OnePlus 6T wordt op 30 oktober aangekondigd

OnePlus zal de nieuwe OnePlus 6T aankondigen op 30 oktober. OnePlus heeft het nieuws over deze datum officieel bekend gemaakt. Eerder gingen berichten rond over een aankondiging op 17 oktober.

30 oktober: aankondiging OnePlus 6T

De Chinese fabrikant OnePlus komt met een opvolger van de OnePlus 6. Dit was al langer duidelijk, want we hebben al veel gezien en gehoord over de nieuwe OnePlus 6T. OnePlus heeft nu officieel bekend gemaakt dat het haar nieuwe vlaggenschip op 30 oktober zal presenteren. Eerder leek het er op dat dit op 17 oktober zou gebeuren, maar dat is dus niet het geval.

OnePlus 6T Mirror Black

Op 30 oktober zal om 16:00 uur Nederlandse tijd de persconferentie beginnen. Het event wordt gehouden in New York. Volgens eerdere berichten zou de pre-order direct na de aankondiging moeten beginnen. De presentatie van het nieuwe toestel zal te volgen zijn middels een livestream.

OnePlus zal de 6T voorzien van een dual-camera en een druppel-notch. Het meest bijzondere zal de vingerafdrukscanner zijn. Bij het nieuwe toestel zal deze namelijk in de telefoon zelf geïntegreerd zijn. Hoewel OnePlus al heeft beloofd dat het een betere accuduur krijgt, gaat dit wel ten koste van de 3,5 millimeter aansluiting.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel