BlackBerry KEY2 wordt definitief aangekondigd op 7 juni: met fysiek toetsenbord

BlackBerry heeft een teaser gedeeld waarbij het bekend maakt dat TCL op 7 juni een aankondiging zal houden. Duidelijk is dat er een icoon herboren zal worden, zo meldt de van oorsprong Canadese fabrikant. Het gaat hier om de BlackBerry KEY2.

BlackBerry KEY2 op 7 juni

TCL, eigenaar van BlackBerry, heeft ervoor gekozen op 7 juni een nieuwe smartphone aan te kondigen. In de afgelopen tijd kwamen er al berichten binnen over de BlackBerry KEY2, en nu is de komst hiervan dus definitief. In een teaser laat het bedrijf weten op 7 juni in New York een aankondiging te houden. De fabrikant noemt daarbij de slogan “An icon reborn”, waarbij het mogelijk doelt op een opvolger voor de BlackBerry KEYone.

BlackBerry Key2 7 juni

Eerdere berichten lieten een toestel zien met onder het scherm een fysiek QWERTY-toetsenbord. Daarbij zou de smartphone voorzien zijn van 6GB RAM met een Snapdragon 660 processor, dezelfde als in de Nokia 7 Plus. De smartphone zou verder voorzien zijn van Android 8.0 Oreo en 64GB opslagruimte. Aan de achterkant krijgt het toestel een dual-camera.

We zullen op 7 juni alle details te horen krijgen over het nieuwe toestel.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel