Bol.com breidt Android-app uit met push-notificaties en verlanglijstjes

Bol.com heeft voor de gelijknamige applicatie een update uitgebracht. Vanaf nu kan je gebruik maken van verschillende nieuwe mogelijkheden. Dit moet een bezoekje aan de winkel weer een stukje prettiger maken. Nieuw zijn onder andere de handige pushberichten en de verlanglijstjes.

Bol.com app

In de Google Play Store is een nieuwe versie te vinden van de Bol.com app. Deze applicatie heeft nu een update gekregen waarbij er diverse nieuwe features zijn toegevoegd. Nu kan je de app ook in landscape-modus gebruiken, ofwel in de liggende stand. Het scherm draait dus voortaan mee.

bol.com app

Push-notificaties

Nieuw in de applicatie is ook de mogelijkheid om push-notificaties in te schakelen. In het menu met instellingen kan je kiezen uit drie verschillende soorten berichten. Je kunt het instellen voor informatie over je bestelling, de dagaanbieding of voor winacties en voordeel.

bol.com app

Verlanglijstjes

Verlanglijstjes zijn nu ook via de Bol.com app beschikbaar. Je vindt deze lijstjes in de bovenste balk bij het hartje. Je kan de huidige verlanglijstjes bekijken en een nieuw lijstje aanmaken met producten die je graag zou willen hebben. Eerder kwam de webwinkel al met een update waarbij het mogelijk werd gemaakt om met je vingerafdruk in te loggen.

bol.com app

Downloaden

De nieuwste versie van de Bol.com app kan gratis gedownload worden uit de Google Play Store via onderstaande button.

bol.com
bol.com
Ontwikkelaar: bol.com bv
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel