Bol.com app krijgt update met nieuwe features

Webwinkel Bol.com heeft een update voor de Android-app uitgebracht. Begin december vorig jaar bracht de webwinkel een eigen Android-app uit en nu is het tijd voor een aantal nieuwe functies. Niet alleen voor de Nederlandse gebruikers zijn er meer functies, ook voor inwoners van België zijn er nieuwe mogelijkheden toegevoegd.

Bol.com app

De Bol.com app is bijgewerkt naar een nieuwe versie. Vanaf nu is het mogelijk om te betalen met je Air Miles vanuit de app. Het is tevens mogelijk geworden om artikelen met verschillende levertijden gescheiden te laten bezorgen. Via de website was het al langer mogelijk om een product wat je voor 12:00 uur had besteld, diezelfde dag nog op te halen bij een Albert Heijn in de buurt. Nu kan je de optie ‘Vandaag Ophalen’ ook in de Android-app kiezen. Ook kan je kiezen voor de avondlevering vanuit de app.

Bol.com Android

Voor de Belgische klanten van de webwinkel heeft Bol.com het aantal betaalmogelijkheden verder uitgebreid. Betalen kan met Bancontact/Mr. Cash, die je voortaan kunt opslaan in de Bol.com app. Ook is het betalen met Maestro mogelijk gemaakt.

De update kan via onderstaande button uit de Play Store gedownload worden.

bol.com
bol.com
Ontwikkelaar: bol.com bv
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel