Booking Now app uitgebracht voor Android: direct op vakantie

Voor degenen die graag een last-minute vakantie willen boeken is er nu een nieuwe app te vinden in de Play Store. De makers van Booking.com hebben voor Android de app Booking Now uitgebracht. Eerder was de applicatie al beschikbaar voor Apple iOS. Met Booking Now kan je direct je koffers pakken.

Booking Now

In twee stappen direct op vakantie. Vanaf vandaag is het mogelijk met de Android-app Booking Now. De applicatie is ontwikkeld door Booking.com en je hebt dus direct een ruime keuze aan hotels en verblijven. Eerder werd Booking Now al succesvol getest in de Verenigde Staten, Canada en later ook in het Verenigd Koninkrijk.

Booking Now

Booking Now werkt als volgt; je maakt een account aan en selecteert de eisen waar een verblijf aan moet voldoen. Hierbij kan je denken aan WiFi, ontbijt, parkeerplaats of 24-uur receptie. Daarnaast kies je ook uit een van de vijf opties voor de prijsklasse. Hierdoor kan er gemakkelijk onderscheid gemaakt worden tussen premium en budget-verblijven. Ook geef je aan met hoeveel gasten je normaliter reist, alleen of met zijn tweeën.

Booking Now

Last-minute

Je kan op basis van je huidige locatie direct beschikbare kamers vinden, maar je kan ook op een andere locatie zoeken. Je vindt bij de resultaten als eerst de suggesties die het beste bij je wensen passen, die je eerder hebt aangegeven. Bij de kalender, naast de zoekbalk kan je aangeven wanneer je het verblijf nodig hebt. Je kan alleen kiezen voor vandaag of morgen aankomen en vervolgens het aantal nachten. Booking Now richt zich dus echt op last-minute.

Booking Now voor Android

Wel is het in Booking Now alleen mogelijk om met een creditcard te betalen. PayPal, iDeal of andere betaalmethoden worden niet ondersteund in Booking Now. De applicatie Booking Now kan via onderstaande button gratis gedownload worden uit de Play Store.

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel