BuitenBeter app: update 1.4.2 brengt nieuw design

BuitenBeter heeft haar Android-applicatie bijgewerkt met een update. Vanaf nu is de applicatie voorzien van een verbeterd, nieuw design. Zo wordt het melden van zwerfafval, een kapotte lantaarnpaal of ander iets in de gemeente, nog prettiger gemaakt.

BuitenBeter app met nieuw design

BuitenBeter is een handige applicatie die door heel Nederland is te gebruiken. Met de applicatie kun je direct bij je gemeente een melding maken van iets wat niet klopt. Denk aan hondenpoep op straat, (zwerf-) afval, gevaarlijke liggende stoeptegels, defecte straatverlichting of iets anders wat in de openbare ruimte niet juist is.

Er staat nu een update klaar in de Google Play Store, samen met een nieuw design. Hierboven zie je links de oude versie, rechts de nieuwe vormgeving. De nieuwe interface is terug te vinden in de BuitenBeter app versie 1.4.2. Bij het starten van de nieuwe applicatie vallen de wijzigingen direct op. Niet meer die verouderde skin, maar een fris nieuw ontwerp. Waar je voorheen bepaalde opties terug kon vinden via de drie puntjes bovenin beeld, is er voortaan een zijmenu. Hier kun je de verschillende opties zoals de meldingen, je gegevens en meer terugvinden.

De nieuwe update voor de BuitenBeter app kun je downloaden uit de Google Play Store via onderstaande button. Helaas is het nog altijd niet mogelijk om een foto uit je galerij in te laden bij het maken van een melding. Dit is een veelgevraagde functie onder een grote groep gebruikers.

BuitenBeter
BuitenBeter
Ontwikkelaar: BeheerVisie development
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel