Cat S62 Pro aangekondigd: robuuste smartphone met warmtebeeldcamera

Cat is bekend van de telefoons die goed tegen een stootje kunnen. De Cat S62 Pro wordt nu aan het portfolio toegevoegd. Deze smartphone heeft alles aan boord om veilig mee te kunnen.

Cat S62 Pro

Het smartphone-aanbod wordt steeds verder uitgebreid. Het merk Cat Phones heeft de nieuwe Cat S62 Pro aangekondigd, vol handige features die voor deze doelgroep van pas komen. De telefoon heeft FLIR warmtebeeldtechnologie aan boord. Hiermee kan het warmtebeelden maken met vier keer zoveel pixels, vol handige functionaliteit. Met de My Flir app kunnen rapportages gemaakt worden en functies gebruikt worden voor analyse.

Flir-warmtebeeldcamera

Geïntegreerde FLIR warmtecamera

  • Lepton 3.5 professionele camerasensor
  • 1440 x 1080 HD-output met VividIR
  • MSX lineare overlay van reguliere camera
  • Temperatuurbereik van -20°C tot 400°C
  • Meet temperatuur betrouwbaar tot een afstand van 30 meter
  • Schaalbare en verplaatsbare interessegebieden met temperatuurindicatoren
  • Horizontaal gezichtsveld vergroot naar 57°
  • 9 kleurpaletten voor warmtebeelden

Cat S62 Pro

Daarnaast is de Cat S62 Pro ook erg robuust. Er is een IP68-certificering en ook voldoet hij aan de militaire standaard MIL-SPEC 810H. Volgens de fabrikant heeft hij valtesten van 1,8 meter op staal en kan het overweg met extreme temperaturen.

Verder heeft de Cat S62 Pro een 4000 mAh accu meegekregen, net als 6GB RAM en 128GB opslagruimte. Verder heeft het toestel een 5,7 inch Full-HD+ display, Snapdragon 660 chipset, NFC, 8MP front-camera en 12MP camera. Het scherm is ook te bedienen met natte vingers en met handschoenen. Het toestel draait op Android 10 en krijgt gegarandeerd een update naar Android 11. Daarnaast belooft Cat voor de S62 Pro drie jaar lang beveiligingsupdates. De eerste twee jaar zullen dit kwartaal-updates zijn, daarna alleen bij kritische updates.

De Cat S62 Pro komt later deze maand uit voor een bedrag van 649 euro. Je kunt hem bestellen bij Mobiel en Belsimpel.

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel