Chat Helper for WhatsApp: mis nooit meer een chatbericht

WhatsApp is een veelgebruikte applicatie. Menig smartphone-bezitter heeft de chat-app op zijn of haar smartphone staan. Met de app Chat Helper for WhatsApp hoef je niks meer te missen aan berichten. Je bent namelijk direct op de hoogte van nieuwe berichten.

Chat Helper for WhatsApp

Chat Helper for WhatsApp is een applicatie die ervoor zorgt dat je direct te zien krijgt hoeveel ongelezen berichten je hebt op WhatsApp. Het werkt als volgt; na installatie geef je de toepassing de rechten om je meldingen te lezen. Vervolgens verschijnt er een soort van drijvend vierkantje in beeld waarin een cijfer staat. Het cijfer geeft aan hoeveel ongelezen berichten je hebt op WhatsApp.

In Chat Helper for WhatsApp kan je er voor kiezen om het aantal ongelezen berichten te verbergen bij bepaalde applicaties. Zo kan je instellen dat als je op Facebook zit, het venster verborgen wordt en je in de DroidApp App wel het aantal ongelezen berichten te zien krijgt.

Chat Helper for WhatsApp

De applicatie bevindt zich momenteel in alpha-fase. Dit houdt in dat de applicatie wellicht nog enkele bugs bevat. Wanneer er op het venster gedrukt wordt, zou een venster moeten openen met de ongelezen berichten, die wilde hier niet werken.

Chat Helper for WhatsApp kan gedownload worden via onderstaande button uit de Play Store.

Bekijk ook:

Chat Helper for WhatsApp
Chat Helper for WhatsApp
Ontwikkelaar: IJP
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel