Chatdienst Telegram kampt met langdurige storing (14-4)

Telegram kampt sinds vanochtend acht uur met problemen in diverse Europese landen. Gebruikers krijgen geen of soms sporadisch berichten binnen, ook het verzenden van berichten duurt in veel gevallen lang.

Telegram storing

Chatdienst Telegram kampte vannacht al met een korte storing die uiteindelijk maar 20 minuten duurde. Nu lijken de problemen serieuzer voor Telegram, sinds vanochtend 8:00 uur is het vrijwel onmogelijk om een conversatie te voeren via de chatdienst. Rond 10:00 uur liet het team achter Telegram weten dat nog een deel van de gebruikers verbindingsproblemen zou ervaren.

Telegram storing 14 april 2016

Rond 11:30 uur kwam Telegram met het bericht naar buiten dat de storing opgelost zou moeten zijn, dit leek even het geval zo constateerden ook wij. Echter lijkt het probleem wederom teruggekeerd, wereldwijd ervaren mensen op dit moment problemen met het niet versturen of kunnen ontvangen van berichten.

Update 13:22: De storing zou verholpen zijn voor het Europese continent, in het Midden-Oosten ondervinden mensen nog problemen.

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel