Chrome Beta 54 update laat je YouTube-filmpjes op achtergrond afspelen

Google heeft Chrome Beta 54 uitgebracht. Deze beta-versie van de browser brengt een kleine, maar erg handige verbetering naar de Android-app. Het is vanaf nu mogelijk om YouTube-filmpjes op de achtergrond af te spelen, zodat je ondertussen lekker kunt WhatsAppen of een andere app kunt gebruiken.

Chrome Beta 54

In de Play Store kan je nu de nieuwste versie van Chrome Beta downloaden. Deze applicatie is aangekomen bij versie 54. Vanaf nu is het mogelijk om filmpjes op de achtergrond af te laten spelen. Of het nu een webvideo is, of een filmpje op YouTube, je kunt vanaf nu luisteren naar een video en tegelijkertijd chatten met je vrienden via WhatsApp of de status van je vrienden liken op Facebook.

Het verschil met eerdere versies is dat de notificatie in de notificatiebalk bij het afspelen van audio niet direct verdwijnt. Dit was bij eerdere versies en bij de huidige versies van de ‘normale’ Chrome-browser niet het geval. De melding verdween toen direct bij het verlaten van de browser. Bij Chrome Beta 54 wordt bij het verlaten wel de muziek gepauzeerd, maar kan je in de notificatie weer het verder laten afspelen.

Het is nog maar de vraag of we in volgende updates nog steeds de mogelijkheid hebben om YouTube op de achtergrond te beluisteren. In Chrome Beta 54 in ieder geval wel. De update kan gedownload worden uit de Play Store via onderstaande button.

Chrome Beta
Chrome Beta
Ontwikkelaar: Google LLC
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel