Nieuwe Chromecast (3e generatie) nu te koop in Nederland voor €39

Google presenteerde eerder deze maand de nieuwe generatie van de Chromecast 2018. Dit is de derde generatie van de mediaspeler en kent verschillende vernieuwingen en verbeteringen. Waaronder de connectiviteit is verbeterd. Je kunt hem vanaf nu aanschaffen in Nederland.

Chromecast 3 in Nederland

De derde generatie van de Chromecast is vanaf nu verkrijgbaar in Nederland, zo blijkt uit inventarisatie van DroidApp. De nieuwe mediaspeler kent verschillende verbeteringen ten opzichte van zijn voorganger. Onder andere is er verbeterde connectiviteit, waarbij het volledig overweg kan met Bluetooth en is er bredere 5GHz WiFi-ondersteuning aanwezig op de Chromecast 2018.

Chromecast 3e generatie

Content van je computer of smartphone kun je casten (ofwel streamen) in Full-HD 1080p met 60 frames per seconde. Het is enkel een kwestie van de Chromecast in de HDMI poort van je televisie steken, en casten maar. Een groot aantal apps waaronder RTL XL, YouTube, NPO, Netflix, Spotify, Videoland en andere apps bieden integratie voor Chromecast zodat het casten nog sneller gaat. Ook vanaf de iPhone werkt het casten en de speler kan overweg met Google Assistent.

Interessant is dat de prijs net zo hoog is als de vorige generatie, dus voor 39 euro kun je het product direct bestellen. De volgende winkels leveren hem direct vanuit voorraad; Coolblue en Bol.com.

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel