Create Stickers voor WhatsApp: je eigen stickers maken voor in chats

Sinds kort biedt WhatsApp de mogelijkheid aan om stickers te gebruiken in je chatgesprekken. Inmiddels zijn er meerdere apps uitgebracht met meer stickers, maar nu kun je ook zelf WhatsApp stickers maken. Dat doe je met de app ‘Create Stickers for WhatsApp’.

WhatsApp stickers maken

De Nederlandse ontwikkelaar Jesse de Gans heeft eerder al de interessante app Its Study Time uitgebracht. Nu is het tijd voor een tweede applicatie; Create Stickers for WhatsApp. Zoals de naam van de applicatie al aangeeft, kun je met deze toepassing zelf stickers maken op een leuke manier. Hiervoor heb je toegang tot verschillende mogelijkheden en tools. Voordat je aan de slag gaat krijg je een duidelijke uitleg van hoe de app werkt.

In de applicatie vind je al twee stickerpakketten die je kunt vullen met eigen gemaakte stickers. Het maken van een sticker kan op verschillende manieren. Je kunt het penseel gebruiken en aan de slag gaan met het tekenen van dingen. Ook kun je de tekst-tool gebruiken of kiezen uit tal van verschillende emoji. Een andere leuke feature is de ‘Cut out’ optie. Hiermee kun je een foto inladen vanaf je smartphone. Vervolgens maak je een uitsnede en kun je deze als sticker gebruiken in WhatsApp. Je kunt nog veel meer packs en stickers maken door op het plusje te tikken.

Create Stickers for WhatsApp is gratis te downloaden uit de Google Play Store via onderstaande button. Na het opslaan van een sticker krijg je een korte advertentie te zien, maar die kun je wegklikken.

Create Stickers for WhatsApp
Create Stickers for WhatsApp
Ontwikkelaar: DeGans
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel