WhatsApp 2.18.341 in Google Play Store: stickers nu voor iedereen beschikbaar

WhatsApp heeft een update uitgebracht in de Google Play Store voor de Android-app. De ontwikkelaars voorzien de applicatie van een nieuwe functie, die eerder al in een beta-versie beschikbaar kwam: WhatsApp stickers.

WhatsApp Stickers

WhatsApp kwam enige tijd geleden met een update voor WhatsApp Beta. Met deze testversies laat WhatsApp gebruikers nieuwe functies testen voordat deze voor iedereen beschikbaar komen. Na een tijd van testen is nu het goede nieuws; WhatsApp brengt de stickers nu ook naar de Play Store-versie, nadat ze eerder in een beta-versie waren toegevoegd.

In de Google Play Store vind je nu WhatsApp 2.18.341. Met deze update kan iedere gebruiker WhatsApp Stickers gebruiken. Hoe dit precies werkt lees je in dit artikel. Je vindt de stickers door op de emoji-toets te drukken en onderin beeld voor het sticker-icoontje te kiezen. In dat veld vind je bovenaan weer een plusje om meer stickerpacks toe te voegen. Ook zijn er verschillende sticker-apps beschikbaar uit de Google Play Store zoals Meme stickers en Telegram stickers voor WhatsApp.

De uitrol van de update is nu begonnen. Het gaat om een gefaseerde uitrol, waardoor het even kan duren voordat de update bij iedereen beschikbaar is. Je kunt WhatsApp downloaden uit de Google Play Store via onderstaande button.

De nieuwe emoji die eerder door WhatsApp aan een beta-versie werden toegevoegd, zijn helaas nog niet beschikbaar, daarvoor dien je weer een testversie te installeren, waar de stickers overigens ook in zitten.

WhatsApp Messenger
WhatsApp Messenger
Ontwikkelaar: WhatsApp LLC
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel