WhatsApp 2.18.327 in Play Store: Swipe to Reply voor iedereen

WhatsApp rolt via de Google Play Store een nieuwe update uit voor de Android-app van de geliefde chat-app. In WhatsApp 2.18.327 is de handige Swipe to Reply functie voor iedereen te gebruiken.

WhatsApp 2.18.327

In de Google Play Store staat een update klaar voor WhatsApp. De Android-app van de chatdienst is voorzien van een nieuwe functie die eerder al in een beta-versie werd toegevoegd; Swipe to Reply. Net als in bijvoorbeeld Telegram wordt het hiermee mogelijk om snel een bericht te beantwoorden door over het bericht te vegen. Door van links naar rechts te vegen over een bericht opent direct het tekstveld om je tekst in te voeren.

whatsapp swipe to reply

Het is overigens nog steeds mogelijk om op de oude manier een bericht te citeren en te beantwoorden. Hiervoor houd je een bericht ingedrukt en kies je bovenin beeld voor het pijltje dat naar links wijst. Hiermee kun je ook direct een bericht beantwoorden.

Andere functies die we in beta-versies al tegen kwamen, zoals de handige Picture-in-Picture modus voor video’s, is nog niet in de definitieve versie van WhatsApp te vinden. De update voor WhatsApp 2.18.327 wordt gefaseerd uitgerold, dus het kan even duren voordat de update bij iedereen beschikbaar is.

Update 25/10: Het is vanaf nu mogelijk om WhatsApp stickers te gebruiken!

Lees ook: 37 onmisbare WhatsApp tips die je moet weten

WhatsApp Messenger
WhatsApp Messenger
Ontwikkelaar: WhatsApp LLC
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel