Crossy Road game krijgt binnenkort multiplayer-modus

De populaire game Crossy Road krijgt binnenkort een multiplayer-modus. Tot nu was de multiplayer mogelijkheid alleen aanwezig op de Apple TV. Android zal het eerste platform zijn waarop gebruikers tegen elkaar kunnen spelen.

Crossy Road krijgt multiplayer

De ontwikkelaar van de game, Yodo1Games heeft het nieuws bekend gemaakt via een korte trailer op Twitter. Uit de trailer valt op te maken dat maximaal vier spelers tegelijkertijd samen kunnen spelen. De multiplayer-modus zal als eerste naar Android worden uitgerold en daarna naar iOS.

Het is echter niet bekend of de twee mobiele platformen ook tegen elkaar kunnen opnemen of wanneer de modus beschikbaar zal zijn. Onlangs werd er een Disney variant van de Crossy Road game uitgebracht. Crossy Road zelf is al enige tijd te verkrijgen en is door 50 tot 100 miljoen mensen gedownload.

In de game Crossy Road moet je veilig de straat oversteken zonder dat je geraakt wordt door objecten. In totaal zijn er 150 verschillende karakters te verzamelen via de game in uitdagende levels.

Crossy Road
Crossy Road
Ontwikkelaar: HIPSTER WHALE
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel