Dakar Rally 2016 app houd je op de hoogte van alle gebeurtenissen

Voor de liefhebbers en geïnteresseerden van de Dakar Rally is er de speciale Dakar Rally 2016 app uitgebracht. Met deze applicatie kan je waar je ook bent de Dakar volgen op je smartphone. Je vindt in de app alle informatie en standen van de teams en de verschillende klasse.

Dakar Rally 2016 app

Zondag is de Dakar Rally 2016 van start gegaan. Om geen nieuws te missen is de Dakar Rally 2016 app een handige toepassing om altijd en overal op de hoogte te zijn van de rally. Zo kun je de route inzien per datum en hiernaast ook nog per klasse de stage bekijken. Er is ook een overzicht met de standen en hier heb je ook weer de optie om te kiezen tussen de klasse en per stage de uitslag en tijden te bekijken. Ook worden er regelmatig nieuwsberichten geplaatst in de app zodat je op de hoogte blijft van wat er tijdens de rally gebeurt.

Kijk je liever filmpjes en foto’s? Dat is ook mogelijk binnen de app en daarnaast zijn er ook interviews beschikbaar van de teams. Tijdens de rally wordt deze informatie aangevuld. Verder heb je de mogelijkheid om notificaties in te stellen voor de klasse waarvan je op de hoogte wilt blijven. Het is een handige volledige app om snel op de hoogte te zijn van de Dakar Rally 2016. De Dakar Rally 2016 vindt plaats van 3 tot en met 16 januari in Argentinië en Bolivia.

2021 Dakar Rally
2021 Dakar Rally
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel