Dasher: slimme messaging applicatie met potentie

Er zijn tal van messaging applicaties, WhatsApp, Telegram en Facebook Messenger zijn de bekendste, maar soms duikt er ook een nieuwkomer op in de messagingmarkt. Dasher is een nieuwe chat applicatie met legio aan mogelijkheden.

Dasher beschikt naast het sturen van berichten ook over allerlei andere handige features. Zo kun je een YouTube link delen in een chat, waarna de video meteen te bekijken is vanuit Dasher. Ook kun je vanuit Dasher rechtstreeks GIF afbeeldingen sturen. Daarvoor hoef je echter niet zelf op zoek naar die ene leuke GIF-afbeelding, dat doet Dasher voor jou! Onderstaande video laat meer functies zien die in Dasher aanwezig zijn.

Je kunt dus ook verzonden berichten verwijderen, deze worden dan ook gelijk verwijderd bij de gene die het bericht heeft ontvangen. Maar ook het sturen van geld is mogelijk in Dasher, dit verloopt via de dienst Venmo. Deze dienst is helaas alleen beschikbaar in de Verenigde Staten maar is daar razend populair aan het worden. Dasher is uiteraard wel gewoon beschikbaar in Nederland.

Zelf Dasher proberen? Dat kan, via de Play Store download je Dasher gratis.

Dasher Messenger
Dasher Messenger
Ontwikkelaar: Dasher
Prijs: Gratis

Via: Curved.de

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel