De Nationale Reistest 2015: speel mee met je smartphone

Op 1 juni zendt BNN op NPO3 De Nationale Reistest 2015 uit. Met de reistest kan je je kennis testen op het gebied van regels voor je handbagage en welke kleuren een bepaalde vlag heeft. Met je smartphone of tablet kan je thuis meespelen met de Nationale Reistest 2015.

Nationale Reistest 2015

De zomervakantie gaat bijna beginnen en dus is het een goed moment om de kennis van Nederland te testen. Eerder werd al de Nationale IQ-test uitgezonden waarbij je thuis mee kon doen en deze keer is het de beurt aan de Nationale Reistest.

De Nationale Reistest 2015

Geraldine Kemper en Dennis Storm van 3 op Reis laten je hersens flink kraken met tal van interessante vragen. “Hoeveel kleuren heeft vlag van Brazilië?” en “wat mag er bijvoorbeeld in welke hoeveelheid mee in je handbagage?”. Op deze en nog veel meer vragen krijg je tijdens de Nationale Reistest 2015 hier je antwoord op.

Er is helaas geen aparte Nationale Reistest 2015 app, maar je kan wel gewoon meespelen met je tablet of smartphone. Dat kan door naar live.bnn.nl te gaan, net voordat het programma begint. Wanneer je de hoogste score weet neer te zetten maak je kans op tickets naar Kaapstad.

De Nationale Reistest 2015 wordt maandag 1 juni 2015 om 20:30 uur uitgezonden op NPO3. De herhaling is op vrijdag 26 februari 2016 om 20:30 uur op NPO 3.

>Volg DroidApp op Facebook

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel