DecaShare app laat je sportspullen lenen en uitlenen

Decathlon is bekend van de gelijknamige winkels, maar het heeft nu ook een handige applicatie uitgebracht. Met de DecaShare app kun je je eigen sportspullen uitlenen maar zelf ook sportspullen lenen. Denk aan een racket, bal of bokshandschoenen.

Sportspullen uitlenen via DecaShare

In de Google Play Store is de DecaShare applicatie uitgebracht. Met deze app wordt het mogelijk gemaakt om sportspullen van elkaar te lenen. Om het startschot te geven heeft bokser Rico Verhoeven zijn bokshandschoenen uit laten lenen via de app van Decathlon. De applicatie laat je dus niet alleen spullen zelf uitlenen, maar ook lenen. Dit kan een leuk idee zijn als je eens een nieuwe sport wilt uitproberen. Om deel te nemen aan een sport moet je ook vaak een hele waslijst aan nieuwe spullen kopen. Hoe handig is het dan als je die spullen tijdelijk kunt lenen?

DecaShare app

Met de DecaShare app wordt het mogelijk spullen te lenen van anderen. Dit kan door heel Nederland zijn, gewoon bij iemand in de buurt. Dit kan gratis zijn, of tegen een vergoeding. Dat bepaalt degene die het uitleent.

Decathlon heeft onderzoek gedaan onder 1000 respondenten. Hieruit blijkt het volgende;

“Uit onderzoek van Decathlon onder 1000 respondenten blijkt namelijk dat één op de drie volwassenen die vroeger regelmatig sportte, dit inmiddels helemaal heeft opgegeven. Ook geeft een derde aan al vijf jaar geen nieuwe sport meer te hebben geprobeerd. Geen geld (17,7%) en niet in het bezit van de juiste sportspullen (10%) zijn hiervoor de voornaamste redenen. Met DecaShare hoopt Decathlon daar verandering in te brengen. Decathlon zal de app regelmatig zelf vullen met sportspullen die je gratis kan lenen. Ook kan de consument er zelf spullen op zetten gratis of tegen betaling. Dat mag je zelf bepalen. Daarnaast kan je ook een oproep plaatsen als je een item niet kan vinden op de app.”

DecaShare sport app

De drempel om eens een nieuwe sport te proberen moet op deze manier verlaagd worden. De DecaShare applicatie kan gratis gedownload worden uit de Google Play Store. Dit kun je doen via onderstaande button.

DecaShare
DecaShare
Ontwikkelaar:
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel