Depressie Kennistest 2018: speel mee met de NPO 3 app

NPO 3 zendt vanavond De Depressie Kennistest 2018 uit. Tijdens deze test wordt dieper ingegaan op het herkennen van de symptomen van een depressie. Ook wordt de kennis getest met hoe je van een depressie af kunt komen. Er heerst een groot taboe op depressiviteit. Met de NPO 3 app kun je de Depressie Kennistest meespelen.

Depressie Kennistest 2018

Tijdens De Depressie Kennistest wordt alles rondom depressiviteit behandeld. Wat zijn de symptomen? Hoe kun je er vanaf komen en hoe is het om een depressie te hebben? Sophie Hilbrand presenteert vanavond de test en spreekt met BN’ers maar ook onbekende gasten. Er moet een einde komen aan het taboe op depressies. Iedereen kan een depressie krijgen. In Nederland zou 20 procent van de volwassenen in de leeftijd van 18 tot 64 jaar, te maken krijgen ermee. Bij jongeren (18-24 jaar) zou 1 op de 15 er last van hebben.

NPO 3 app

In de Depressie Kennistest wordt besproken hoe het is om te leven met een depressie. Zoals gezegd wordt ook inzicht gegeven in het herkennen van symptomen. Als je meedoet aan de test, zou na de vier spelronden de signalen van een depressie moeten herkennen. Tevens wordt aandacht gevraagd voor de #TrueSelfie weken en moeten jongeren psychische problemen meer bespreekbaar maken.

Meespelen met de Depressie Kennistest? Je hoeft niet naar een mobiele website, en er is ook geen Depressie Kennistest app; je kunt gewoon meespelen via de NPO 3 app. Deze kun je gratis downloaden uit de Google Play Store via onderstaande button.

NPO 3
NPO 3
Ontwikkelaar: NPO
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel