Direct kopen wat je ziet op televisie met Spott

Met de Spott applicatie is het mogelijk om tijdens het kijken van televisieprogramma’s spullen aan te schaffen. De Spott app is geschikt voor kijkers van het Vlaamse VRT en VTM, bij diverse programma’s wordt de applicatie getest.

Alles is te koop op TV

Wanneer je televisie kijkt zie je tal van producten voorbij schieten die je misschien interessant vindt, Spott helpt je bij het zoeken naar die producten. Op basis van het geluid weet de Spott-app naar welk programma je aan het kijken bent. Rode cirkels in de app duiden de producten aan die bekeken en gekocht kunnen worden.

Spott app

Spott weet van een groot aantal producten in een scene hoeveel zij kosten en waar deze te koop zijn. Zo kan de gebruiker meteen de meest uiteenlopende spullen aanschaffen of bekijken. Voorlopig wordt de app getest tijdens het kookprogramma “Dagelijkse Kost” met Jeroen Meus en “De keuken van Sofie” eveneens een kookprogramma. De Vlaamse-soapseries “Thuis” en “Familie” zijn eveneens in de test inbegrepen. Er zijn plannen om in de toekomst ook Amerikaanse series in de Spott-app te verwerken.

Spott app VRT Eén

Je kunt de Spott-app halen in de Google Play Store via onderstaande knop, de Apple iOS versie is verkrijgbaar in de App Store.

Spott
Spott
Ontwikkelaar: Appiness Inc
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel