Dubsmash update: lip-sync app is nu meer video-messenger

Dubsmash heeft een update aangekondigd voor de mobiele apps. Naast een compleet vernieuwd design van de app is ook op het gebied van functionaliteit veel veranderd. Dubsmash wordt nu meer een soort van sociaal netwerk waarbij je je lip-sync video’s met elkaar kunt delen.

Dubsmash

Dubsmash was lange tijd erg populair bij veel gebruikers. Door liedjes of audiofragmenten te playbacken kreeg je de meest bijzondere video’s. Nu is er voor de Dubsmash app een update waarbij Dubsmash meer een soort video-messenger wordt. De grote update zorgt er niet alleen voor dat de vormgeving volledig opnieuw ontworpen is, maar verandert ook voor een deel de kracht van de applicatie zelf.

Dubsmash 2.0

Via de Dubsmash 2.0 app kan je voortaan je video’s delen, deze video’s worden ‘Dubs’ genoemd. Je kunt ze delen op je profiel, in een groepsgesprek of privé in een één-op-één- chat, dit vind je onder het tabblad DubTalk. Het is ook nog steeds mogelijk je video via andere apps en platformen te delen. Berichten van anderen kan je beantwoorden met een eigen video of met een emoji.

Dankzij de nieuwe ontdek-functie kunnen gebruikers via de Dubsmash app voortaan ook nieuwe fragmenten op een betere manier ontdekken. Je ‘Profile Dub’ kan je voorzien van sounds, soundboards en favorieten die anderen kunnen bekijken. Ook kan je een eigen ‘Dub’ instellen die je als profielfoto laat dienen.

Downloaden

De update naar versie 2.0 zal spoedig worden uitgerold. Houd er rekening mee dat de update gefaseerd wordt uitgerold, dus dat het even kan duren voordat je de update binnenkrijgt.

Dubsmash - Create & Watch Videos
Dubsmash - Create & Watch Videos
Ontwikkelaar: reddit Inc.
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel