Smule Sing!: karaoke-app laat je muziekvideo maken met je vrienden

We kennen allemaal The Voice of Holland maar als dat nou een stap te ver is voor je, kan je altijd nog je zangkunsten in de strijd gooien met de app Sing! van Smule. Deze karaoke-app laat je niet alleen de sterren van de hemel zingen, maar ook een duet opnemen met je vrienden. De keuze aan liedjes is enorm en ook verschillende bekende artiesten gebruiken de app.

Sing!

Smule heeft een karaoke-app in de Play Store staan genaamd; Sing!. Deze applicatie geeft je de mogelijkheid om eens lekker mee te zingen met je favoriete muziek. Bij het starten van Sing! kun je een aantal genres en categorieën selecteren die bij jou passen zoals pop, rock, kerst of Italiaans. Vervolgens kies je het nummer van jou keuze en kan het zingen beginnen.

Smule Sing!

Karaoke

Tijdens het zingen zie je direct de songtekst van het nummer en aan het eind kan je eventueel nog wat aanpassingen doen. Deze aanpassingen bestaan uit het synchroon laten lopen van je stem met de muziek of een stem-effect toevoegen.

Duet

Smule heeft de applicatie nog aantrekkelijker gemaakt met een vermakende functie; het zingen van duetten. Je kunt een duet zingen met een vriend of vriendin, maar ook met een onbekende. Mocht deze uitdaging te makkelijk voor je zijn, dan kan je in Sing! ook samen met een hele groep een nummer zingen. Wel is voor sommige tracks en functies een in-app aankoop nodig. Je krijgt hiermee credits die je kunt inwisselen voor bepaalde tracks of functies. Ook kan je voor een bepaald aantal credits ongelimiteerd een bepaalde tijd de functies en tracks gebruiken.

Smule Sing!

Artiesten

In Sing! kan je ook een duet opnemen met je favoriete artiesten. Je kunt bijvoorbeeld met artiesten als Jessie J, Jason Derulo, T-Pain of Anastacia. Misschien verrassen ze jou wel met een duet waarmee je samen met de artiest kunt zingen! Het eindresultaat kan je natuurlijk delen met de rest van de mensen op Sing! en natuurlijk met je vrienden.

Anastacia – I’m Outta Love – Smule | Facebook

Sing! kan gratis gedownload worden uit de Play Store via onderstaande button.

Smule: Karaoke-zang-app
Smule: Karaoke-zang-app
Ontwikkelaar: Smule
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel