Eerste details over Samsung Galaxy S9 Mini duiken op

Een nieuwe benchmark is opgedoken over de Samsung Galaxy S9 Mini. Dit moet een nieuwe, kleinere variant worden op de huidige Samsung Galaxy S9. Samsung wil mogelijk een volwaardig alternatief bieden voor de Huawei P20 Lite en andere kleinere toestellen.

Samsung Galaxy S9 Mini op komst?

Samsung was al eerder in het nieuws met Mini-toestellen, maar sinds de Galaxy S5 Mini hebben we geen kleiner toestel meer gezien. Of dat nu definitief gaat veranderen, is nog een beetje de vraag, maar de kans is zeker aanwezig. Nu gaan de berichten rond over de Samsung Galaxy S9 Mini, met dank aan een benchmark.

Samsung Galaxy S9

In de benchmark van Geekbench die is opgedoken, wordt gesproken over een Snapdragon 660 processor, aangevuld met 4GB RAM. Daarbij zou de smartphone voorzien zijn van Android 8.0 Oreo. Volgens de tot nu toe bekende informatie is het toestel voorzien van modelnummer SM-G8750 en in eerste instantie bedoeld zijn voor de Chinese markt. Doorgaans brengt Samsung in Nederland alleen toestellen uit met een eigen Exynos processor.

Helaas ontbreekt verdere informatie over de camera, het scherm en andere onderdelen. Op dit moment kun je terecht bij de Galaxy S9 en Galaxy S9+. Over beide toestellen kun je meer informatie vinden op de toestelpagina’s, via onderstaande buttons. Daarnaast hebben we ook onze uitgebreide Samsung Galaxy S9 review, waarin je onze praktijkervaring kunt lezen met het toestel.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel