Energizer smartphone met 18.000 mAh accu: geen zorgen meer over uithoudingsvermogen

Telefoons worden dunner en de accu’s worden niet groter. Hoe vervelend is het als je nog een poosje moet reizen, en je accu is al leeg. Fabrikant Energizer heeft daar een oplossing voor bedacht; een smartphone met 18.000 mAh accu.

Telefoon met 18.000 mAh accu

Op het Mobile World Congress in Barcelona heeft fabrikant Energizer een opvallende ’telefoon’ aangekondigd. Hoewel, het bedrijf heeft het over een smartphone, die naam durven we toch wel in twijfel te trekken. De fabrikant is bekend van producten in power-storage, en dat zien we ook terug in deze smartphone. De Energizer heeft een accucapaciteit van maar liefst 18.000 mAh. Het toestel heeft de naam Power Max P18K Pop en is tussen de 30 en 40 millimeter dik, wat erg fors is. De smartphone is goed te zien dankzij foto’s van The Verge.

Energizer Power Max P18K Pop

De Energizer smartphone heeft een 6,2 inch HD+ beeldscherm, MediaTek Helio P70 octa-core processor met 6GB RAM en 128GB (uitbreidbare) opslagruimte. Aan de achterzijde zit een triple-camera met 12MP + 5MP en 2MP. De front-camera ontbreekt aan de voorzijde; die zit aan de bovenkant als pop-up camera. Er verschijnt uitgeklapt een 16 + 2 megapixel front-camera. De telefoon draait op Android 9 Pie. De 18.000 mAh accu kan ook draadloos opgeladen worden.

Energizer Power Max P18K Pop

Een prijs van de telefoon is niet bekend gemaakt, de telefoon zou in juni van dit jaar uitgebracht moeten worden. Onbekend is of we het toestel ook in ons land kunnen verwachten. Zit jij op zo’n (dikke) smartphone te wachten?

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel