Enorme aanbieding: Huawei Mate 20 Pro voor 349 euro

Ben je nog op zoek naar een nieuwe smartphone, dan is er een enorm aanbod van toestellen. Nu hebben we een erg interessante aanbieding gevonden voor de Huawei Mate 20 Pro!

Huawei Mate 20 Pro in de aanbieding

Een uitgebreide high-end smartphone is doorgaans niet goedkoop. Maar daar kan vandaag weleens verandering in komen. In onze uitgebreide Huawei Mate 20 Pro review waren we al positief over het toestel. Zeker met de vorige week uitgebrachte EMUI 9.1 update zijn nog meer verbeteringen doorgevoerd.

Nu zijn we een zeer interessante aanbieding tegengekomen, waarmee je deze high-end smartphone krijgt, voor een prikkie. De Huawei Mate 20 Pro kost vandaag de dag iets rond de 600 euro. Maar met deze aanbieding krijg je hem voor 349 euro. De actie geldt bij Tele2, maar je hoeft daarvoor niet lang vast te zitten aan een abonnement. Je kunt er namelijk voor kiezen het abonnement per maand op te zeggen.

Hoe werkt het

Het werkt als volgt;

  • Eenmalige kosten voor de Huawei: €408,00
  • Goedkoopste abonnement: €11,00
  • Aansluitkosten: €30,00 (niet bij verlenging)
  • Totaal €449,00
  • Teruggave dankzij cashback-actie: – €100,00

Je kunt dus het abonnement na een maand opzeggen en je zult niet meer betalen voor het toestel. Dit blijven de kosten. De actie kan ook interessant zijn in combinatie met een ander Tele2-abonnement. De actie met de Mate 20 Pro geldt alleen vandaag! De cashback-actie kun je registreren bij Huawei tot en met 1 augustus, en geldt op aankopen tot en met 30 juni.

Klik hier voor de Mate 20 Pro aanbieding

Over de Mate 20 Pro

De Huawei Mate 20 Pro heeft een krachtige 4200 mAh accu en is leverbaar in verschillende stijlvolle kleuren. Er is een 6,39 inch OLED-beeldscherm, supersnelle processor, vingerafdrukscanner in het scherm en dual-sim ondersteuning. Dankzij de triple-camera maak je de mooiste foto’s en de gezichtsherkenning werkt ook in het donker erg goed, en zelfs met zonnebril op. Dankzij SuperCharge kun je je toestel weer razendsnel opladen.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Lees ook

Reageer op dit artikel