ES File Explorer: compleet nieuw design in versie 4.1 moet gebruikers terugwinnen

De ontwikkelaars van ES File Explorer willen weer gebruikers terugwinnen met een update voor de bestandsbeheerder. Een nieuwe update moet er voor zorgen dat gebruikers de positieve kant van de app weer gaan zien. Enige tijd geleden werd ES File Explorer volgestopt met adware en ongevraagde extra’s.

ES File Explorer 4.1

ES File Explorer is begonnen met het uitrollen van een nieuwe update van de Android-app. De applicatie werd eind vorig jaar voorzien van een update waarbij er veel verpest werd. Er kwam veel reclame, ongevraagde functionaliteit en gebruikers werden gepusht om de pro-versie te gebruiken. Ook in mei kwam ES File Explorer in het nieuws met een beruchte Charging Boost.

ES File Explorer 4.1

De ontwikkelaars zagen het aantal gebruikers flink teruglopen. ES File Explorer rolt nu een nieuwe update uit die een compleet nieuw design met zich meebrengt. Er zijn verschillende Material Design elementen te zien, een verbeterde bediening en verschillende andere verbeteringen.

Het gaat om een update naar versie 4.1 die verspreid uitgerold lijkt te worden. Hierdoor kan het zijn dat de update nog niet voor jou beschikbaar is. Mocht je niet zolang willen wachten, download dan hier de APK van de nieuwe versie.

ES File Explorer File Manager
ES File Explorer File Manager
Ontwikkelaar: ES Global
Prijs: Gratis+

Lees ook

Reageer op dit artikel