Evernote stelt beveiliging met pincode beschikbaar in gratis versie

Evernote is bezig met het uitbreiden van functies voor gratis gebruikers. Met Evernote kan je snel en gemakkelijk je notities aanmaken en opslaan. De notities, aantekeningen, foto’s en andere content kan je vervolgens synchroniseren met alle apparaten waar Evernote op geïnstalleerd is. Vanaf nu kunnen ook niet betalende gebruikers de ‘passcode lock’ gebruiken.

Evernote

De ontwikkelaars van de populaire app Evernote hebben de functie om een passcode, ofwel pincode, in te voeren beschikbaar gesteld voor iedereen. Deze handige functie was voorheen alleen beschikbaar voor betalende gebruikers. De ontwikkelaars van Evernote moeten bedacht hebben dat deze functie eigenlijk voor iedereen beschikbaar zou moeten zijn in verband met de veiligheid. Het is natuurlijk erg prettig om te weten dat een ander niet zomaar in je notities kan kijken mocht je je smartphone even aan een ander geven.

Evernote

Geen update

De nieuwe functie voor niet betalende gebruikers wordt niet doorgevoerd door middel van een update van de app. De laatste update dateert van 16 juni, de functie is vanaf nu beschikbaar voor alle gebruikers via een server side-update.

Evernote - Notitie Ordner
Evernote - Notitie Ordner
Ontwikkelaar: Evernote Corporation
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel