Evleaks laat schitterend design nieuwe LG V30 van alle kanten zien

Evan Blass heeft ons met grote regelmaat al voorproefjes gegeven van nieuwe smartphones. De leaker doet dat nu weer en deze keer zien we de LG V30 van alle kanten. Het toestel wordt 31 augustus aangekondigd.

LG V30 volgens Evan Blass

We hebben in de afgelopen weken al veel te horen gekregen over de LG V30. De leaker Evan Blass heeft nu beeldmateriaal in handen gekregen waarop we de nieuwe LG V30 te zien krijgen. Waar de voorkant direct doet denken aan de Galaxy S8, is de achterkant herkenbaar LG en doet deze meer denken aan de LG G6.

LG V30

Vermoedelijk krijgt de V30 een 6,0 inch display. Dit betreft een FullVision display met zeer dunne schermranden, maar toch ruimte voor een front-camera, luidspreker en de sensoren. Bekend is dat het toestel nieuwe UI mogelijkheden krijgt en een erg lichtgevoelige camera. Aan de achterzijde is het toestel voorzien van een vingerafdrukscanner en dual-camera. De voorzijde bestaat uit glas, de achterzijde uit metaal, zo lijken de foto’s te onthullen.

De LG V30 komt sowieso naar Nederland, zo kunnen wij bevestigen. Op 31 augustus staat de aankondiging van de telefoon gepland en uiteraard zal DroidApp je uitgebreid op de hoogte houden van de ontwikkelingen rondom dit toestel.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel