Facebook: dislike-button komt er snel aan

Facebook werkt aan een dislike-button. Dit gaf Mark Zuckerberg aan tijdens een ‘vraag en antwoord-sessie’. De ‘Vind ik niet leuk’ knop wordt door een grote groep gebruikers nog gemist op het sociale netwerk. Daar komt binnenkort verandering in.

Dislike-button

Facebook-oprichter Mark Zuckerberg heeft bekend gemaakt dat het werkt aan een dislike-button. Hij deed dit tijdens de Q&A with Mark, wat Facebook regelmatig houdt. Al lange tijd vragen Facebook-gebruikers om de ‘Vind ik niet leuk’ knop en deze zal spoedig toegevoegd worden aan het sociale netwerk.

Volgens Zuckerberg is het niet de bedoeling dat de knop een negatief imago krijgt, zoals dat wel bij netwerken als Reddit het geval is. De ‘Vind ik niet leuk’ button moet vooral gebruikt worden om emoties uit te drukken.

Wanneer de dislike-button voor Facebook uitkomt is nog niet bekend gemaakt door Zuckerberg. Het is wel definitief dat de knop er zal komen. Wel zal binnenkort met een kleine groep gebruikers op korte termijn een proef starten die de nieuwe knop kan testen.

Bekijk ook:

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel