Facebook laat gebruikers kerstkaarten sturen via app

Facebook heeft een nieuwe functie in haar applicatie geactiveerd, Facebook-gebruikers kunnen elkaar verrassen met een kerstkaartje. De functie is nog niet voor iedereen zichtbaar in de Facebook-app.

Digitale Facebook kerstkaart

De papieren kerstkaart is op zijn retour, ieder jaar worden er minder verstuurd, een digitale kerstkaart lijkt hiervoor de uitkomst! Facebook maakt het dit jaar mogelijk voor haar gebruikers van de Facebook app. In de app zijn tal van kerstkaarten te bekijken en te versturen. Van een sneeuwpop tot een swingende kerstcactus, ze zijn allemaal op het sociale netwerk te versturen.

Wat moet je doen voor de Facebook kerstkaarten? Het is belangrijk dat je de laatste versie van de Facebook-app op je device hebt geïnstalleerd.  Daarna is het wachten tot je van Facebook een melding in je tijdlijn krijgt waarin je fijne feestdagen wordt gewenst. Gebruik je liever niet de Facebook-app dan kun je ook wachten tot de melding zichtbaar is op de mobiele website van Facebook!

Facebook kerstkaart

Ook via de kerstkaart van andere Facebook-gebruikers kun je een kerstkaart sturen. De kaart verschijnt op je eigen tijdlijn en op die van je vrienden.

Facebook
Facebook
Ontwikkelaar: Meta Platforms, Inc.
Prijs: Gratis+
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel