Facebook Messenger krijgt SMS-integratie, multi-accounts en meer

SMS’en vanuit Facebook Messenger moet binnenkort mogelijk zijn. Op het internet zijn screenshots verschenen die de SMS-functionaliteit in de chat-app van Facebook onthullen. Eerder bracht Google al Hangouts uit met SMS-ondersteuning maar zal daar binnenkort naar verwachting weer vanaf zien. Ook andere nieuwe functies zullen we binnenkort terug gaan zien in Facebook Messenger.

SMS in Facebook Messenger

Facebook Messenger krijgt binnenkort de mogelijkheid om SMS-berichten te versturen en te ontvangen. De keuze is opvallend omdat SMS-en steeds minder gedaan wordt. Google deed eerder hetzelfde; daar werd SMS toegevoegd aan Google Hangouts. Toch zal deze integratie in de toekomst weer eruit gehaald worden, zo blijkt uit aanwijzingen in Hangouts 7.0. De SMS-integratie wordt momenteel getest bij verschillende gebruikers middels een server-side update.

Facebook Messenger SMS

Naast de SMS-ondersteuning wordt ook een vernieuwde weergave van de applicatie getest. Eerder doken er al screenshots op van de vernieuwde Facebook Messenger app, maar nu wordt ook een tweede versie met lichte wijzigingen getest. Het gaat hierbij om een blauwgekleurde balk. Tot slot zal het in de toekomst mogelijk worden om meerdere accounts toe te voegen en dus vanuit meerdere accounts te chatten.

Messenger
Messenger
Ontwikkelaar: Meta Platforms, Inc.
Prijs: Gratis+

Lees ook

Reageer op dit artikel