Facebook Messenger krijgt videobellen voor groepen

Facebook heeft haar eigen chat-app Messenger uitgebreid met een nieuwe, veelgevraagde functionaliteit. Videobellen kan nu met meerdere personen tegelijk, volgens Facebook de manier om deze maand contact te hebben met vrienden en familie.

Facebook Messenger videobellen in groepen

Facebook Messenger is vanaf vandaag nog completer met het in groepsverband kunnen videobellen. Iedere maand maken 245 miljoen mensen gebruik van videobellen in Messenger, aldus Facebook. Dat aantal zal waarschijnlijk nog verder op gaan lopen met de introductie van het videobellen in groepen.

Facebook Messenger videobellen voor groepen

Het in groepen videobellen kan met maximaal 50 mensen tegelijk waarbij de gene die aan het woord is op het grote scherm zichtbaar zal zijn. Andere aanwezigen worden in het klein getoond. Met de laatste versie van Messenger kun je door op het video icoon te tikken in een groep starten met videobellen.

In iOS hebben gebruikers ook de mogelijkheid om 3D maskers op te zetten waarbij Facebook zegt dat Android gebruikers binnenkort deze functie kunnen gebruiken. De laatste versie van Messenger is te vinden in de Google Play Store.

Messenger
Messenger
Ontwikkelaar: Meta Platforms, Inc.
Prijs: Gratis

Lees ook

Reageer op dit artikel